INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Aanhanger met huif

Deze aanhangwagen met huif is geschikt voor het veilig en droog vervoeren van uw goederen. Door de gesloten huif blijven uw materialen goed opgeborgen en beschermd tegen weersomstandigheden.

Wilt u een aanhanger met huif huren voor het weerbestendig transporteren van bijzondere spullen? Dan is deze aanhanger met huif van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhanger is perfect voor het droog vervoeren van uw spullen, ongeacht de weersomstandigheden. Ook wanneer u bijzondere goederen wilt vervoeren kunnen deze met de huif goed afgedekt worden. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze aanhanger.

 

Wat kan ik met deze aanhanger met huif?

Deze huif aanhanger heeft een laadvermogen van 680 kg., maximale massa 1000 kg. Door de forse hoogte is deze gesloten aanhangwagen ideaal voor al uw grotere transporten. De dichte aanhangwagen is 225 cm lang, 127 cm breed en 150 cm hoog.

 

Wat heb ik nodig voor het huren van deze dichte aanhanger?

Om deze aanhangwagen te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs BE.

 

Hoeveel kost het huren van deze huif aanhanger?

De huurprijs voor deze aanhanger verschilt per huurperiode. De verschillende tarieven voor het huren van deze aanhanger zijn als volgt:

Dag (24 uur) €25,00
Week (7 dagen) €145,00

 

Wilt u deze aanhanger met huif huren?

Denkt u dat deze dichte aanhanger geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over deze aanhanger met huif of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.