INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Auto ambulance

Deze auto ambulance is geschikt voor het transporteren van allerlei motorvoertuigen. Van grote auto’s tot kleine auto’s, alles kan met deze auto trailer.

Wilt u een autoambulance huren voor het vervoeren van uw auto? Dan is deze auto-ambulance van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhanger is perfect voor het vervoeren van uw auto of busje, maar ook voor het transporteren van race karts. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze auto ambulance.

 

Wat kan ik met deze auto ambulance?

De auto-ambulance heeft een laadvermogen van 1420 kg, met een max. massa van 2000 kg. Deze auto aanhanger wordt verhuurd met stevige metalen oprij-platen. De autoambulance heeft een handbediende lier. Daarmee kunnen ook niet-rijdende voertuigen op de aanhanger getrokken worden.

 

Extra opties bij deze auto ambulance

In overleg en zijn er extra sjorbanden mee te leveren, die om de wielen bevestigd en vastgezet worden. Hierdoor wordt uw kostbare bezit stevig vastgezet en vervoerd.
Let op: om deze aanhangwagen te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs BE.

 

Hoeveel kost het huren van deze auto ambulance?

De huurprijs voor deze aanhanger verschilt per huurperiode. De verschillende tarieven voor het huren van deze aanhanger zijn als volgt:

Dag (24 uur) €35,00
Week (7 dagen) €220,00

 

Wilt u deze auto ambulance huren?

Denkt u dat deze autoambulance geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over deze auto ambulance of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.