INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Bagagewagentje

Kleine maar verrassend ruime bagagewagen. Perfect voor de vakantiespullen die niet meer in de auto passen. Tevens kunt u deze bagagewagen perfect gebruiken voor visgerei, kampeerspullen of onderhoudsgereedschap.

Wilt u een bagagewagentje huren voor het vervoeren van uw spullen? Dan is deze bagagewagen van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhangwagen is perfect voor het vervoeren van allerlei gereedschappen of spullen die nét te groot zijn voor uw auto. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze bagagewagen.

 

Wat kan ik met deze bagagewagen?

De bagagewagen heeft en laadvermogen van 250 kg met een max. massa van 350 kg. Door het deksel met een zeil blijven uw spullen mooi droog. De bagagewagen heeft een lengte van 156 cm, is 86 cm breed en 34 cm hoog.

 

Wat heb ik nodig voor het huren van dit bagagewagentje?

Om deze aanhangwagen te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Let op: voor deze aanhanger heeft u een witte kentekenplaat nodig. Deze kunnen wij eventueel voor u bestellen, de kosten hiervan zijn €15,- inclusief btw. Minimaal 1 dag van tevoren aangeven of u hier gebruik van wilt maken i.v.m. levertijd.

 

Hoeveel kost het huren van deze bagagewagen?

De huurprijs voor deze aanhanger verschilt per huurperiode. De verschillende tarieven voor het huren van deze aanhanger zijn als volgt:

Dag (24 uur) €7,50
Week (7 dagen) €40,00

 

Wilt u dit bagagewagentje huren?

Denkt u dat deze bagagewagen geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over dit bagagewagentje of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.