INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Motortrailer (1 motor)

Deze motortrailer is geschikt voor het vervoeren van 1 motorfiets. Zo neemt u uw motor eenvoudig en veilig mee naar uw plek van bestemming.

Wilt u een motortrailer huren voor het vervoeren van een motorfiets? Dan is deze trailer van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhanger is perfect voor het vervoeren van één motorfiets. Ideaal voor een weekendje Duitse Eifel of voor vakantieritten met een sportievere fiets waar het geen uren achtereen op vol te houden is. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze motortrailer.

 

Wat kan ik met deze motortrailer?

Deze motoraanhanger heeft een max. massa van 750 kg. Ook grotere motorfietsen kunnen er perfect op vervoerd worden. Voorop de aanhanger zit een handige bagagekist, waar u losse zaken als de spanbanden en dergelijke kunt opbergen. Deze trailer is uitgerust met een brede oprijplaat en een Daytona-inrijklem waardoor u zelfs met 1 persoon de motor kunt vastzetten op de aanhanger. De motortrailer wordt geleverd met een set spanbanden om de motorfiets goed vast te kunnen zetten.

 

Wat heb ik nodig voor het huren van deze enkele motortrailer?

Om deze motoraanhanger te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Let op: voor deze aanhanger heeft u een witte kentekenplaat nodig. Deze kunnen wij eventueel voor u bestellen, de kosten hiervan zijn €15,- inclusief btw. Minimaal 1 dag van tevoren aangeven of u hier gebruik van wilt maken i.v.m. levertijd.

 

Wat kost het huren van deze motoraanhanger?

Huurprijs voor deze aanhanger:

Dag (24 uur) €19,50
Week (7 dagen) €110,00

 

Wilt u deze motortrailer voor 1 motor huren?

Denkt u dat deze motortrailer geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over deze motoraanhanger of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.