INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Motortrailer (2 motoren)

Deze motortrailer is geschikt voor het vervoeren van 2 motoren. Zo neemt u uw motoren eenvoudig en veilig mee naar uw plek van bestemming.

Wilt u een motortrailer huren voor het vervoeren van twee motoren? Dan is deze motoraanhanger van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhanger is perfect voor het vervoeren van 2 motorfietsen. Ideaal voor een weekendje Duitse Eifel of voor vakantieritten met een sportievere fiets waar het geen uren achtereen op vol te houden is.. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze motortrailer.

 

Wat kan ik met deze motortrailer voor 2 motoren?

Deze motor aanhanger heeft een maximum massa van 750 kg. Het laadvermogen is 450kg. De aanhanger is voorzien van een oprijgoot en Daytona-inrijklemmen, wat het oprijden en vastzetten tot een fluitje van een cent maakt. De motortrailer wordt geleverd met een set spanbanden om de motorfietsen goed vast te kunnen zetten.

 

Wat heb ik nodig voor het huren van deze dubbele motortrailer?

Om deze aanhangwagen te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Let op: voor deze aanhanger heeft u een witte kentekenplaat nodig. Deze kunnen wij eventueel voor u bestellen, de kosten hiervan zijn €15,- inclusief btw. Minimaal 1 dag van tevoren aangeven of u hier gebruik van wilt maken i.v.m. levertijd.

 

Wat kost het huren van deze motoraanhanger voor 2 motoren?

De huurprijs voor deze aanhanger verschilt per huurperiode. De verschillende tarieven voor het huren van deze aanhanger zijn als volgt:

Dag (24 uur) €22,50
Week (7 dagen) €125,00

 

Wilt u deze motortrailer huren?

Denkt u dat deze motortrailer voor 2 motoren geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over deze motoraanhanger of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.