INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Open aanhanger met rek

Deze open aanhangwagen met koprek is ideaal voor kleinere materialen die net niet in uw auto passen of die u niet in de auto kwijt wilt. Grofvuil, tuinafval, een kleine verhuizing, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u een open aanhanger huren voor het vervoeren van diverse materialen? Dan is deze open aanhangwagen met rek van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhanger is perfect voor het vervoeren van afvalmaterialen, maar ook voor het transporteren van kleine of grote verhuisspullen. Door het koprek aan de voorkant bevestigt u eenvoudig grotere materialen, zodat uw goederen veilig vervoerd worden. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze aanhanger.

 

Wat kan ik met deze open aanhanger?

Deze open aanhanger heeft een laadvermogen van 500 kg, met een maximum massa van 750 kg. De achterklep kan eenvoudig neergeklapt worden, waardoor u snel kunt in- en uitladen. Deze open aanhangwagen is 253 cm lang, 128 cm breed en 42 cm hoog.

 

Wat heb ik nodig voor het huren van deze aanhanger?

Om deze aanhangwagen te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Denkt u er ook aan dat de lading afgedekt dient te worden met een net of zeil? Die kunnen wij ook voor u verzorgen tegen een kleine meerprijs van €2,50 inclusief btw.

Let op: voor deze aanhanger heeft u een witte kentekenplaat nodig. Deze kunnen wij eventueel voor u bestellen, de kosten hiervan zijn €15,- inclusief btw. Minimaal 1 dag van tevoren aangeven of u hier gebruik van wilt maken i.v.m. levertijd.

 

Hoeveel kost het huren van deze aanhanger met rek?

De huurprijs voor deze aanhanger verschilt per huurperiode. De verschillende tarieven voor het huren van deze aanhanger zijn als volgt:

Dag (24 uur) €25,00
Week (7 dagen) €145,00

 

Wilt u deze aanhanger huren?

Denkt u dat deze open aanhanger geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over deze aanhanger met rek of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.