INTERESSE?
Heeft u interesse in een van onze aanhangers? Bel 0651765521
Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0639387363

Plateauwagen

Een plateauwagen is perfect om grote en zware materialen te vervoeren. Doordat de wielen van deze aanhangwagen volledig onder de laadvloer zijn geplaatst, kunt u optimaal gebruik maken van de laadruimte. 
Wilt u een plateauwagen huren voor het vervoeren van uw materiaal? Dan is deze plateau aanhanger van Aanhangerverhuur Wierden precies wat u zoekt. Deze aanhanger is perfect voor het vervoeren van groot materieel. Bekijk hieronder alle kenmerken van deze plateau aanhangwagen.

 

Wat kan ik met deze plateauwagen?

Deze plateau aanhangwagen, ook wel aannemersaanhanger genoemd, heeft een laadvermogen van maar liefst 2420 kg, met een max. massa van 3000 kg. Door de neerklapbare zijschotten kunt u uw materialen eenvoudig zijwaarts in- en uitladen in deze plateau aanhanger. De plateauwagen heeft een lengte van 4 meter en een breedte van 2 meter.

 

Wat heb ik nodig voor het huren van deze plateau aanhanger?

Om deze aanhangwagen te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs BE. Denkt u eraan dat de lading afgedekt dient te worden met een net of zeil? Die kunnen wij ook voor u verzorgen tegen een kleine meerprijs van €2,50 inclusief btw.

 

Hoeveel kost het huren van deze plateauwagen?

De huurprijs voor deze aanhanger verschilt per huurperiode. De verschillende tarieven voor het huren van deze aanhanger zijn als volgt:

Dag (24 uur) €42,50
Week (7 dagen) €250,00

 

Wilt u deze plateau aanhangwagen huren?

Denkt u dat deze plateauwagen geschikt is voor uw klus? Huur hem dan via Aanhangerverhuur Wierden. Bel ons of stuur een mailtje, dan regelen wij dat de aanhanger voor u klaar staat! Wilt u meer informatie over deze plateau aanhanger of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen u graag bij het huren van de beste aanhanger voor uw klus.